Sfantul, surferul si CEO-ul. O poveste remarcabila despre viata pe care inima ta si-o doreste

în stoc
SKU
C215423
25.00 LEI
Pe scurt

Sfantul, surferul si CEO-ul este povestea unui om pe nume Jack Valentine, a carui cale in viata a fost, in multe privinte, similara cu a mea. Simtindu-se incomplet ca fiinta umana, el a pornit intr-o calatorie al carei scop era cautarea intelepciunii prin care sa poata trai o viata mai fericita, mai sanatoasa si mai frumoasa. Printr-o serie de intalniri cu trei profesori remarcabili, Jack a descoperit o filozofie puternica ce i-a permis sa isi remodeleze realitatea si sa isi acceseze propriul destin. Lectiile invatate de Jack in aventura lui extraordinara te vor determina si pe tine sa operezi schimbari minunate in viata ta." (Robin Sharma)

Sfantul, surferul si CEO-ul este povestea unui om pe nume Jack Valentine, a carui cale in viata a fost, in multe privinte, similara cu a mea. Simtindu-se incomplet ca fiinta umana, el a pornit intr-o calatorie al carei scop era cautarea intelepciunii prin care sa poata trai o viata mai fericita, mai sanatoasa si mai frumoasa. Printr-o serie de intalniri cu trei profesori remarcabili, Jack a descoperit o filozofie puternica ce i-a permis sa isi remodeleze realitatea si sa isi acceseze propriul destin. Lectiile invatate de Jack in aventura lui extraordinara te vor determina si pe tine sa operezi schimbari minunate in viata ta. Cum stiu acest lucru? Pentru ca sunt aceleasi lectii care au transformat-o pe a mea. De-a lungul timpului, am trecut prin multe obstacole in aceasta calatorie. Si, totusi, fiecare piatra de poticnire s-a transformat in cele din urma intr-o piatra de temelie, care m-a adus mai aproape de adevarul din inima mea si de cea mai buna viata posibila pe care as fi putut vreodata sa o am.“ - (Robin Sharma)

Mai multe informații
EdituraLivingstone
ISBN 978-606-8545-00-4
Traducător Roxana Garmat
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSfantul, surferul si CEO-ul. O poveste remarcabila despre viata pe care inima ta si-o doreste
Rating-ul tău