Simbolul Atenei (Eroii Olimpului, vol. 3)

în stoc
SKU
a259145
48.48 LEI
Pe scurt
Simbolul Atenei straluceste in Roma. De parca povara misiunii careia tocmai i s-a alaturat nu apasa indeajuns pe umerii ei, Annabeth a primit de la mama sa, zeita intelepciunii, un dar care ii aminteste mereu ca trebuie sa o razbune.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-470-7
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiana
Număr de pagini 616
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSimbolul Atenei (Eroii Olimpului, vol. 3)
Rating-ul tău
Simbolul Atenei straluceste in Roma.
 
De parca povara misiunii careia tocmai i s-a alaturat nu apasa indeajuns pe umerii ei, Annabeth a primit de la mama sa, zeita intelepciunii, un dar care ii aminteste mereu ca trebuie sa o razbune.
 
La bordul navei Argo II, sapte semizei curajosi pornesc sa implineasca profetia despre soarta Romei si a intregii omeniri. Portile Mortii trebuie inchise. Un razboi e pe cale sa inceapa, iar amenintarea uriasilor si a zeitei Geea nu permite sa fie risipita nicio secunda. Pe pamant, pe apa sau in zbor, Annabeth, Percy, Jason, Piper, Hazel, Frank si Leo infrunta monstri si zei, fac sacrificii colosale si tin piept unor terori greu de imaginat, care le pun viata in pericol. Obstacolele care pandesc la tot pasul pot duce la noi prietenii si le pun la incercare pe cele vechi.