Sin City #1. Un adio târziu

în stoc
SKU
a270580
48.48 LEI
Pe scurt
Frank Miller s‑a născut pe 27 ianuarie 1957 în Olney, Maryland Avea să fie al cincilea dintre cei șapte copii ai unei familii de origine irlandeză și confesiune catolică; mama lui era asistentă medicală, iar tatăl, tâmplar și electrician. În industria divertismentului de astăzi Frank Miller e considerat unul dintre cei mai influenți și premiați profesioniști, cunoscut pentru scrierile lui pline de suspans și pentru estetica aparte a benzilor desenate și a filmelor sale.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
Ediția cărții I
ISBN 978-606-710-761-6
Traducător Gabriel Tudorie
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSin City #1. Un adio târziu
Rating-ul tău

Frank Miller s‑a născut pe 27 ianuarie 1957 în Olney, Maryland

Avea să fie al cincilea dintre cei șapte copii ai unei familii de origine irlandeză și confesiune catolică; mama lui era asistentă medicală, iar tatăl, tâmplar și electrician. În industria divertismentului de astăzi Frank Miller e considerat unul dintre cei mai influenți și premiați profesioniști, cunoscut pentru scrierile lui pline de suspans și pentru estetica aparte a benzilor desenate și a filmelor sale.

Printre proiectele lui de renume se numără: Daredevil, Batman: The Dark Knight Returns, 300, Sin City. Acesta din urmă a fost adaptat pentru marele ecran în 2005, ocazie cu care Miller și‑a făcut și debutul regizoral. Sin City – filmul – a fost nominalizat pentru Palme d’Or la Festivalul de la Cannes din același an și a primit nenumărate recenzii favorabile din partea criticilor.