Sinopsis de medicina

Epuizat din stoc
SKU
a228812
280.00 LEI
Pe scurt
Această a cincea ediţie a cărții Sinopsis de medicină prezinta informaţii de calitate pentru una din cele mai importamente examinări din educaţia medicală. Autorii acestui sinopsis sunt toţi experţi în medicină generală şi medicină de urgenţă, capitolele cel mai frecvent incluse în această examinare.
Mai multe informații
EdituraEditura Euro Libris
Ediția cărții a V-a
ISBN 978-606-945-769-6
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 24 x 30 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSinopsis de medicina
Rating-ul tău

Această a cincea ediţie a cărții Sinopsis de medicină prezinta informaţii de calitate pentru una din cele mai importamente examinări din educaţia medicală. Autorii acestui sinopsis sunt toţi experţi în medicină generală şi medicină de urgenţă, capitolele cel mai frecvent incluse în această examinare..

Scopul principal a fost pentru a oferi studenţilor la medicină cunoştinţele necesare nu doar pentru a trece cu succes examenul, ci şi pentru a îmbunătăţi îngrijirea pacienţilor. Un al doilea ţel a fost de a oferi cititorilor informaţii cât mai concise şi exacte, pentru a facilita învăţarea. Fiecare capitol a fost revizuit de mai multe ori pentru a oferi un conţinut cât mai relevant şi actualizat.

Cunoscând faptul că mulţi studenţi apreciază secţiunea de întrebări şi răspunsuri pentru a-şi testa cunoştinţele su fost adaugate întrebări complexe în stilul examenului USMLE la sfârşitul fiecărui capitol.