Skandar si Calaretul Fantoma

în stoc
SKU
a263962
Preț special 55.20 LEI Preț standard 69.00 LEI
Pe scurt
Skandar spera ca va trece neobservat in cel de-al doilea an al sau pe Insula, insa, atunci cand o fiinta misterioasa incepe sa ucida unicornii salbatici, o profetie neasteptata il transforma in suspect. Acum, el si prietenii sai trebuie sa dezlege misterul si sa-l opreasca pe calaretul fantoma. Pregateste-te pentru o noua aventura!
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-131-4
Traducător Valentina Georgescu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 16 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSkandar si Calaretul Fantoma
Rating-ul tău

Skandar spera ca va trece neobservat in cel de-al doilea an al sau pe Insula, insa, atunci cand o fiinta misterioasa incepe sa ucida unicornii salbatici, o profetie neasteptata il transforma in suspect. Acum, el si prietenii sai trebuie sa dezlege misterul si sa-l opreasca pe calaretul fantoma.

Pregateste-te pentru o noua aventura!

In cel de-al doilea an pe Insula, Skandar poate in sfarsit sa-si dezvolte abilitatile de manuitor al elementului interzis: Spiritul, starnind admiratia prietenilor, dar si invidia altor calareti. Astfel, atunci cand unicornii salbatici ai Insulei - fiinte nemuritoare si inspaimantatoare, incep sa fie ucisi de un personaj misterios, echilibrul lumii magice este tulburat, iar Skandar este principalul suspect. El trebuie sa-l opreasca pe adevaratul ucigas de unicorni inainte ca Insula sa-i pedepseasca pe oameni pentru incalcarea regulilor sale sacre. Flo, Bobby si Mitchell ii sunt alaturi, insa vor avea nevoie de tot curajul lor pentru a infrunta un nou pericol! Vor reusi Skandar si prietenii sai sa restabileasca echilibrul pe Insula si sa salveze lumea unicornilor?