Șlefuitorii de visuri

în stoc
SKU
a248625
39.00 LEI
Pe scurt
Șlefuitori de visuri este o carte despre vocația și responsabilitatea acelora dintre noi care pășesc pe drumul antreprenoriatului. Despre ce fel de sacrificii suntem nevoiți să facem pentru a cunoaște succesul, îndemnați de ambiția de a ne autodepăși.
Mai multe informații
EdituraOmnium
Colecție Modus Vivendi
ISBN 9786069547496
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsȘlefuitorii de visuri
Rating-ul tău

Șlefuitori de visuri este o carte despre vocația și responsabilitatea acelora dintre noi care pășesc pe drumul antreprenoriatului. Despre ce fel de sacrificii suntem nevoiți să facem pentru a cunoaște succesul, îndemnați de ambiția de a ne autodepăși.

„Dacă admir ceva la Cristina Chiriac este felul în care s-a încăpățânat să creadă în România, atunci când mulți în jurul ei nu visau decât la evadare și abandon. Admir stăruința și încrederea ei în poveștile care au puterea de a salva viața cuiva. Admir felul în care reușește să construiască și să-și împlinească nu o simplă carieră, ci un destin. Sper ca această colecție de povești (tulburătoare și emoționante, pe alocuri) să-și desăvârșească misiunea. Răsfoită și înțeleasă așa cum se cuvine, sper să dezvăluie celor care au nevoie fața nevăzută a succesului, a sacrificiilor necesare, a parteneriatului și implicării. Să devină, în ochii cititorilor săi, adevărul despre care nu îndrăznim să vorbim pe față, ci doar pe la colțuri. Să-i inspire înspre acel exercițiu de sinceritate pe care puțini și-l permit cu adevărat. Dar care se va dovedi în final salvator…” IOANA BRADEA

Despre autor:

Cristian Chiriac este doctor în economie, cu o vastă experiență în management, finanțe și antreprenoriat. Este o neobosită susținătoare a culturii , tradiției și meșteșugurilor românești și militează pentru egalitate de gen și pentru egalitate de șanse. A fost desemnată ambasador pentru Educaţia şi Formarea Profesională (VET) și mentoral antreprenoriatului feminin, cu titluri onorifice acordate de către Comisia Europeană.