Solomonarii

în stoc
SKU
a247070
34.91 LEI
Pe scurt
Vârtejuri de vânt. Solomonari. Frați. Povești care se întretaie și se completează una pe cealaltă în decorul dulce-suav al unui oraș românesc în care casele au ochi anume zămisliți cât să ascundă toate tainele lumii, acelea pe care doar un anume istoric ar putea să le vadă, la timpul potrivit. Povestea Solomonarilor din transilvanul și atemporalul Sibiu, unul dintre miturile românești prea puțin cunoscute, se împletește în romanul autoarei cu un caz de crimă la rezolvarea căreia contribuie cu efervescență aproape toate personajele cărții și cu siguranță cel principal, uneori chiar împotriva inspectorului Rareș Mărăscu, cel care se ocupă de soluționarea acestuia. (…) O poveste pe cât de spumoasă, pe atât de vizuală și de frumoasă la capătul căreia parcă aștepți să vezi ce se va mai întâmpla. Un condei extrem de vizual și de încărcat de simboluri al autoarei pe care sunt onorată că am putut s-o citesc înainte de apariția acestei minunate cărți. (psi)
Mai multe informații
EdituraEditura Siono
ISBN 9786306509089
Număr de pagini 198
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSolomonarii
Rating-ul tău

Vârtejuri de vânt. Solomonari. Frați. Povești care se întretaie și se completează una pe cealaltă în decorul dulce-suav al unui oraș românesc în care casele au ochi anume zămisliți cât să ascundă toate tainele lumii, acelea pe care doar un anume istoric ar putea să le vadă, la timpul potrivit.
Povestea Solomonarilor din transilvanul și atemporalul Sibiu, unul dintre miturile românești prea puțin cunoscute, se împletește în romanul autoarei cu un caz de crimă la rezolvarea căreia contribuie cu efervescență aproape toate personajele cărții și cu siguranță cel principal, uneori chiar împotriva inspectorului Rareș Mărăscu, cel care se ocupă de soluționarea acestuia. (…)
O poveste pe cât de spumoasă, pe atât de vizuală și de frumoasă la capătul căreia parcă aștepți să vezi ce se va mai întâmpla. Un condei extrem de vizual și de încărcat de simboluri al autoarei pe care sunt onorată că am putut s-o citesc înainte de apariția acestei minunate cărți. (psi)