Somn ușor, vise plăcute! Unsprezece povești și jumătate de citit înainte de culcare, scrise de Vulpe și Iepure

în stoc
SKU
HU003315/1
39.90 LEI
Pe scurt
Cu ilustrațiile autoarei Vulpe și Iepure sunt cei mai buni prieteni și locuiesc hăt, departe, într-o căsuță luminoasă, dincolo de mușuroaiele de cârtițe. Când nu pot adormi, inventează cele mai frumoase și mai amuzante povești, în care, ca doi eroi neînfricați, au parte de peripeții fără număr: încearcă să doarmă cu capul în jos ca liliecii, prind pește în marsupiul unui cangur sau fug de sub nasul Bunicii-Lup cea veșnic înarmată cu o umbrelă amenințătoare. Simpatice, înduioșătoare și istețe, poveștile de noapte bună îi învață pe cei mici cât de mult prețuiește prietenia adevărată și de câte aventuri putem avea parte dacă ne dăm frâu liber imaginației.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7231-5
Traducător Roxana Albu
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 19 x 24 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSomn ușor, vise plăcute! Unsprezece povești și jumătate de citit înainte de culcare, scrise de Vulpe și Iepure
Rating-ul tău

Cu ilustrațiile autoarei

Vulpe și Iepure sunt cei mai buni prieteni și locuiesc hăt, departe, într-o căsuță luminoasă, dincolo de mușuroaiele de cârtițe. Când nu pot adormi, inventează cele mai frumoase și mai amuzante povești, în care, ca doi eroi neînfricați, au parte de peripeții fără număr: încearcă să doarmă cu capul în jos ca liliecii, prind pește în marsupiul unui cangur sau fug de sub nasul Bunicii-Lup cea veșnic înarmată cu o umbrelă amenințătoare.

Simpatice, înduioșătoare și istețe, poveștile de noapte bună îi învață pe cei mici cât de mult prețuiește prietenia adevărată și de câte aventuri putem avea parte dacă ne dăm frâu liber imaginației.

„O colecție încântătoare de povești numai bune de citit cu voce tare.“ — School Library Journal

KRISTINA ANDRES (n. 1971) este autoare de cărți pentru copii și ilustratoare. A studiat istoria și literatura la Hamburg, apoi a urmat cursurile Universității de Arte din Hamburg. Lucrează ca artist liber profesionist din 2002. Cărțile ei pentru copii au fost publicate în multe țări și au primit numeroase premii, inclusiv din partea Academiei Germane de Literatură pentru Copii și Tineret.