Sora Mariei Antoaneta

în stoc
SKU
a263999
49.99 LEI
Pe scurt
O poveste luxurianta despre putere, familie si intrigi la curtea regala! Maria Carolina Charlotte este a zecea fiica si unul dintre cei saisprezece copii ai imparatesei Maria Tereza a Austriei. Pozitia ei ca arhiducesa de Habsburg o va forta inevitabil sa‑si paraseasca tara, familia si sora iubita. Dupa sarbatorirea unui mare triumf, tragedia loveste, iar sora mai mare Josepha se imbolnaveste si moare. Charlotte se confrunta cu o noua realitate tulburatoare: acum trebuie sa se marite cu Ferdinand in locul surorii sale. Descopera ca viata la Napoli e mult mai complicata decat isi imaginase, iar pentru ca regatul e pe marginea prapastiei, ii cere ajutorul fratelui sau Leopold. In scurt timp, Charlotte trebuie sa‑si adune puterile pentru a face ceea ce a facut si mama ei inainte: sa preia controlul asupra tarii.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Damen Tango
Ediția cărții I
ISBN 978-606-431-674-5
Traducător Edith Negulici
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSora Mariei Antoaneta
Rating-ul tău
O poveste luxurianta despre putere, familie si intrigi la curtea regala!
 
Maria Carolina Charlotte este a zecea fiica si unul dintre cei saisprezece copii ai imparatesei Maria Tereza a Austriei. Pozitia ei ca arhiducesa de Habsburg o va forta inevitabil sa‑si paraseasca tara, familia si sora iubita. Dupa sarbatorirea unui mare triumf, tragedia loveste, iar sora mai mare Josepha se imbolnaveste si moare. Charlotte se confrunta cu o noua realitate tulburatoare: acum trebuie sa se marite cu Ferdinand in locul surorii sale. Descopera ca viata la Napoli e mult mai complicata decat isi imaginase, iar pentru ca regatul e pe marginea prapastiei, ii cere ajutorul fratelui sau Leopold. In scurt timp, Charlotte trebuie sa‑si adune puterile pentru a face ceea ce a facut si mama ei inainte: sa preia controlul asupra tarii.
 
Intr‑o perioada marcata de revolte politice, de executii regale si de criza tot mai grava cu care se confrunta in Franta sora ei favorita, Maria Antoaneta, cum poate o tanara regina sa tina totul sub control si sa nu piarda pe nimeni dintre cei apropiati?
 
Un portret exceptional al dinastiei regale Habsburg din Austria secolului al XVII‑lea, aceasta poveste bogata despre putere, intriga si ambitie este relatata intr-o carte captivanta. - Publishers Weekly
 
O poveste fascinanta despre luptele, sacrificiile, sperantele, temerile, relatiile incurcate, aventurile amoroase, intrigile si tradarile care inconjurau una dintre cele mai puternice familii ale vremii. - BookBub