Sotia disparuta

în stoc
SKU
a253806
46.00 LEI
Pe scurt
In anul 1845, intr-un sat din Yorkshire, o tanara sotie si mama dispare din casa ei, lasand in urma doi copii mici si o balta de sange. La doar cativa kilometri distanta, fiicele unui preot modest, surorile Bronte afla despre crima. Charlotte, Emily si Anne sunt ingrozite si intrigate de disparitia misterioasa. Aceste trei femei creative, energice si pline de resurse, care nu isi publicasera inca romanele, isi dau seama rapid ca au toate abilitatile necesare pentru a fi niste "doamne detectivi" excelente.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-709-2
Traducător Roxana-Cristina Gheorghe
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSotia disparuta
Rating-ul tău
In anul 1845, intr-un sat din Yorkshire, o tanara sotie si mama dispare din casa ei, lasand in urma doi copii mici si o balta de sange. La doar cativa kilometri distanta, fiicele unui preot modest, surorile Bronte afla despre crima. Charlotte, Emily si Anne sunt ingrozite si intrigate
de disparitia misterioasa. Aceste trei femei creative, energice si pline de resurse, care nu isi publicasera inca romanele, isi dau seama rapid ca au toate abilitatile necesare pentru a fi niste "doamne detectivi" excelente.

Desi se confrunta cu o societate care crede ca locul unei femei este sa stea in casa si nu sa cutreiere satele si oraselele pentru a cauta indicii, nimic nu le va opri pe cele trei surori sa descopere ce s-a intamplat cu femeia disparuta, chiar daca isi pun propriile vieti in pericol.