Spărgătorul de nuci

în stoc
SKU
a249030
120.00 LEI
Pe scurt
Ce învățăm din Spărgătorul de nuci: Prin forța imaginației, poți da viață propriului univers. Povestea de iarnă începe cu Friz și Clara, doi frați care-și așteaptă cu nerăbdare cadourile în seara de Ajun. Unchiul lor, Drosselmeier, le aduce un cadou special, un frumos soldățel Spărgător de nuci. Încântată de cadoul primit, Clara vrea să pună soldățelul în casa păpușilor, când… începe visul ei fantastic. Fetița îi poartă pe cititori într-o aventură magică. Ea ajunge în locuri feerice precum Regatul Dulciurilor, un tărâm dulce și aromat, în care totul prinde viață. O lume perfectă, născută dintr-un vis. Cu ajutorul acestei cărți cu mecanism muzical cu cheiță, cei mici pot parcurge firul poveștii acompaniați de Valsul florilor, o compoziție ce redă universul plin de inocență și sensibilitate al copilăriei. Astfel, într-o atmosferă de basm și reverie, piticii descoperă puterea imaginației, dar și importanța curajului de a visa.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069677421
Traducător Andreea Stănescu
Număr de pagini 24
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSpărgătorul de nuci
Rating-ul tău

Descoperă cartea Spărgătorul de nuci, o poveste între realitate şi ficţiune, plină de magie.

Ce învățăm din Spărgătorul de nuci

Prin forța imaginației, poți da viață propriului univers.

Povestea de iarnă începe cu Friz și Clara, doi frați care-și așteaptă cu nerăbdare cadourile în seara de Ajun. Unchiul lor, Drosselmeier, le aduce un cadou special, un frumos soldățel Spărgător de nuci. Încântată de cadoul primit, Clara vrea să pună soldățelul în casa păpușilor, când… începe visul ei fantastic.

Fetița îi poartă pe cititori într-o aventură magică. Ea ajunge în locuri feerice precum Regatul Dulciurilor, un tărâm dulce și aromat, în care totul prinde viață. O lume perfectă, născută dintr-un vis.

Cu ajutorul acestei cărți cu mecanism muzical cu cheiță, cei mici pot parcurge firul poveștii acompaniați de Valsul florilor, o compoziție ce redă universul plin de inocență și sensibilitate al copilăriei. Astfel, într-o atmosferă de basm și reverie, piticii descoperă puterea imaginației, dar și importanța curajului de a visa.

Detalii despre carte

Cartea interactivă este ilustrată într-o manieră festivă de premiata ilustratoare Bodil Jane. Împreună cu detaliile perfect încadrate în tabloul narațiunii, versurile ușor de parcurs reușesc să dea viață unei lumi spectaculoase. Astfel, cu fiecare filă, povestea redă spiritul magic al iernii și bucură suflete mici și mari deopotrivă.

Răsucește cheita pentru ca Valsul Florilor să acompanieze lectura acestei povești nemuritoare din celebrul balet compus de Piotr Ilici Ceaikovski.

Primește în casă magia muzicii prin această carte interactivă, cu un mecanism cu cheiță care sună exact ca o cutiuță muzicală.