Spune-mi ce-ti doresti

în stoc
SKU
a264558
59.99 LEI
Pe scurt
În Spune-mi ce-ți dorești, Charlotte ne poartă într-o călătorie prin 12 nevoi și dorințe universale – iubire, putere, sex, atenție și nu numai –, invitându-ne în intimitatea cabinetului ei. Pe măsură ce își ghidează cu delicatețe pacienții către o mai profundă înțelegere a sinelui, ea îi – și ne – invită să descoperim un mod de viață mai împlinit. Spune-mi ce-ți dorești oferă deopotrivă o perspectivă discretă asupra a ceea ce ne leagă pe toți, o expresie a importanței vitale de a da glas dorințelor noastre, precum și un instrumentar practic pentru o viață mai bună.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Introspectiv
ISBN 9786303193427
Traducător Diana Popescu-Marin
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSpune-mi ce-ti doresti
Rating-ul tău

Chloe este frumoasă și extrem de inteligentă, dar setea de alcool și nevoia ei de atenție sunt de nestăvilit.

Sara nu suportă să aibă nici un fel de obligații, dar o parte din ea tânjește după stabilitate.

Elliot suferă în tăcere după moartea iubitului său celebru și se simte absolut invizibil.

Viețile și problemele clienților psihoterapeutei Charlotte Fox Weber diferă, dar toate au un numitor comun – întrebarea „ce îmi doresc cu adevărat?“

În Spune-mi ce-ți dorești, Charlotte ne poartă într-o călătorie prin 12 nevoi și dorințe universale – iubire, putere, sex, atenție și nu numai –, invitându-ne în intimitatea cabinetului ei. Pe măsură ce își ghidează cu delicatețe pacienții către o mai profundă înțelegere a sinelui, ea îi – și ne – invită să descoperim un mod de viață mai împlinit.

Spune-mi ce-ți dorești oferă deopotrivă o perspectivă discretă asupra a ceea ce ne leagă pe toți, o expresie a importanței vitale de a da glas dorințelor noastre, precum și un instrumentar practic pentru o viață mai bună.