Ștefan și puiul de tremurici

în stoc
SKU
a225373
34.00 LEI
Pe scurt
Adriana Mitu – autor de povești terapeutice pentru copii, fondatoarea Centrului EDUC și facilitator de programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor și adolescenților. A construit 8 programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor și sprijină, prin proiectele sale, copiii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.
Predă cursuri de: învățare eficientă, oratorie, dezvoltare emoțională, dezbateri, antreprenoriat.
Este autoarea cărții Micuța Alexia și nu-poții ei și a jocului pentru dezvoltarea abilităților de exprimare și scriere creativă 56 de pași pentru a scrie o poveste.
 
Șerban Andreescu – ilustrator român de carte pentru copii și bandă desenată. Se ocupă de grafică publicitară și desenează în manieră clasică sau la computer. Experienţa sa de peste 20 ani în domeniul vizual şi media l-a făcut să fie cunoscut în lumea ilustratorilor din România. Printre cărțile ilustrate de acesta amintim 40 de fabule românești, Mitologia românească – antologie și Micuța Alexia și nu-poții ei, apărute la Editura Didactica Publishing House.

Ștefan și puiul de tremurici este o poveste amunzantă, în rime, cu idei practice despre cum copiii, și nu numai, își pot transforma frica în curaj. Se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Cartea îl are ca personaj principal pe Ştefan, un băieţel care se prezintă drept explorator de frici, cel mai mare expert în tremurici. El cerceta şi studia de mult timp tremuricii pe care-i avea și își nota în jurnal toate felurile de pui de tremurici, în funcție de frici.

Fiecare copil are tremuricii lui şi fiecare adult are tremuroii săi. Chiar şi pisicile au tremurici.

Dacă şi voi aveți diferite soiuri de tremurici, cu fel şi fel de frici, atunci vă invităm în aventura vieții voastre, unde veți descoperi cum să vă învingeți teama.
Cu Ştefan puteți învăţa cum să transformați un pui de tremurici speriat într-un pui de CURAJ NEÎNFRICAT.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Armada
Ediția cărții a VII-a
ISBN 5948495005658
Traducător Iulian Bocai
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 20.5 x 25.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsȘtefan și puiul de tremurici
Rating-ul tău