Stephen Hawking. Biografie ilustrata

în stoc
SKU
a259019
Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI
Pe scurt
Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Stephen Hawking a fost un om de stiinta, dar stiai ca pe cand era doar un baietel tinea albine in pivnita? Sau ca a trecut peste picioarele Printului Charles cu scaunul sau cu rotile? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Stephen a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la gaurile negre la Big Bang.
Mai multe informații
EdituraNiculescu
Colecție Niculescu Kids
ISBN 978-606-380-814-2
Traducător Ana Ionesei
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 25 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsStephen Hawking. Biografie ilustrata
Rating-ul tău

Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante.

Poate ai aflat deja ca Stephen Hawking a fost un om de stiinta, dar stiai ca pe cand era doar un baietel tinea albine in pivnita? Sau ca a trecut peste picioarele Printului Charles cu scaunul sau cu rotile? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Stephen a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la gaurile negre la Big Bang.