Știu ce să faci!

în stoc
SKU
a224468
35.00 LEI
Pe scurt

Cartea se adresează celor ce doresc să-și perfecționeze cunoștințele practice de limba germană și poate fi folosită ca material auxiliar în paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercițiile vizează cele mai importante aspecte de gramatică și vocabular, ajutînd la formarea unor reflexe de exprimare corectă. Gradul lor de dificultate crește în mod treptat pe parcursul fiecărui capitol și al întregii lucrări, iar cheia exercițiilor permite să se verifice corectitudinea rezolvărilor. Numeroasele tabele și sinteze, ca și vocabularul uzual sînt utile pentru înțelegerea și stăpînirea regulilor de bază ale limbii germane.


Ilustrații de Doina Axenti

Ariciul Aron n-are o zi foarte bună: e trist, nervos, supărat, nici el nu știe prea bine. Prietenii lui, broscuța Bru, veverița Vera, cârtița Clementina și bursucul Benedict, cred că știu exact de ce are nevoie Aron și-i oferă tot felul de soluții. Însă nimic nu funcționează: ce-i trebuie lui Aron este, de fapt, cu totul altceva. Ceva de care avem nevoie cu toții în zilele mai grele.

„O lecție duioasă despre prietenie și despre puterea liniștii în doi, de care se vor bucura și copiii, și părinții.” - Ioana Chicet-Macoveiciuc

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții XV
ISBN 9789733411642
Traducător Irinel Antoniu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 25 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs Știu ce să faci!
Rating-ul tău