Stiu si castig - Carti de joc educative

în stoc
SKU
C185983
14.90 LEI

Pachetul conține 50 de carduri grupate în trei domenii: „Limba și literatura român㔄Matematică” și „Cultură generală”.

Fiecare card conține câte 3 întrebări din fiecare domeniu (pe o față) și răspunsurile corespunzătoare (pe verso). Scopul jocului este îmbunătățirea cunoștințelor copilului, într-un mod competitiv și distractiv. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

Astfel, primul grad de dificultate se bazează pe metoda întrebare-răspuns. Un jucător, care este arbitru, va pune întrebări celorlalți jucători. Dacă primul jucător nu răspunde corect în decurs de 3 minute, se va trece la următorul. Cel care a răspuns corect la cât mai multe întrebări câștigă.

Gradul al doilea presupune ca jucătorul să păstreze cărțile a căror răspunsuri sunt corecte. Dar pentru a primi cartea de joc, copilul va trebui să răspundă corect la 2 întrebări din 3. Jucătorul cu cele mai multe cărți adunate câștigă.

Gradul al treilea este un joc individual. Jucătorul răspunde singur la întrebări, apoi va verifica răspunsurile pe verso. Dacă a răspuns corect la 2 din 3 întrebări, va acumula puncte. În aceleași timp, copilul își va exersa citirea, va învăța să socializeze, își va dezvolta limbajul, capacitatea de concentrare, atenția, logica și memoria.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 1-6
Varsta 5+ ani
Durata Jocului 60 min.
height 0
EdituraGama
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsStiu si castig - Carti de joc educative
Rating-ul tău