Stone Age

în stoc
SKU
a262481
229.91 LEI
Pe scurt
Acest joc este cunoscut pentru a oferi o experienta captivanta in care jucatorii trebuie sa gestioneze resursele, sa construiasca asezari si sa dezvolte civilizatii in perioada epocii de piatra. In Stone Age, jucatorii se plaseaza in pielea triburilor din epoca de piatra, incercand sa adune resurse precum lemn, pietre, argila si aur pentru a-si dezvolta asezarile si pentru a aduna puncte de victorie. Un aspect unic al jocului consta in utilizarea muncitorilor pentru a colecta resurse, construi cladiri si dezvolta tehnologii.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 4
Varsta +10 ani
Autorul Jocului Bernd Brunnhofer
Durata Jocului 60-90 de min
Tipul de Joc Joc de strategie
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsStone Age
Rating-ul tău

Acest joc este cunoscut pentru a oferi o experienta captivanta in care jucatorii trebuie sa gestioneze resursele, sa construiasca asezari si sa dezvolte civilizatii in perioada epocii de piatra.

In Stone Age, jucatorii se plaseaza in pielea triburilor din epoca de piatra, incercand sa adune resurse precum lemn, pietre, argila si aur pentru a-si dezvolta asezarile si pentru a aduna puncte de victorie. Un aspect unic al jocului consta in utilizarea muncitorilor pentru a colecta resurse, construi cladiri si dezvolta tehnologii.

Jucatorii trebuie sa ia decizii strategice referitoare la alocarea muncitorilor si gestionarea resurselor pentru a-si creste asezarile si pentru a aduna puncte. Fiecare decizie poate avea impact asupra dezvoltarii tribului si a rezultatelor finale.

Stone Age este potrivit pentru iubitorii de jocuri de strategie, de planificare si de luare a deciziilor. Iti permite sa experimentezi viata din epoca de piatra intr-un mod distractiv si interactiv, in timp ce incerci sa-ti dezvolti tribul si sa obtii victoria.