Strigăt de razboi

în stoc
SKU
a259258
65.00 LEI
Pe scurt
Poate dragostea să depășească orice obstacol, chiar dacă acesta este războiul, Al Doilea Război Mondial? Un nou volum captivant, care continuă povestea deja celebrei familii Courtney, vă va purta din Africa în Anglia și Germania, prin intermediul lui Saffron și al lui Gerhard, doi tineri idealiști care visează la propria lor poveste de dragoste, deși sunt în tabere opuse pe câmpul de luptă.
Mai multe informații
EdituraUnivers
ISBN 9789733415237
Traducător Ana Irimescu
Număr de pagini 584
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsStrigăt de razboi
Rating-ul tău

Poate dragostea să depășească orice obstacol, chiar dacă acesta este războiul, Al Doilea Război Mondial?

Un nou volum captivant, care continuă povestea deja celebrei familii Courtney, vă va purta din Africa în Anglia și Germania, prin intermediul lui Saffron și al lui Gerhard, doi tineri idealiști care visează la propria lor poveste de dragoste, deși sunt în tabere opuse pe câmpul de luptă.

Wilbur Smith, în colaborare cu David Churchill, conturează povestea lui Saffron, fiica afaceristului și veteranului de război Leon Courtney. Crescută în Africa și având un spirit rebel și dornic de aventură încă de la vârste mici, Saffron alege mereu calea cea grea, din dorința de a‑și dovedi și a le arăta celor din jur că vitejia nu este doar o trăsătură tipic masculină.