Ștrumfii și pasărea-monstru

în stoc
SKU
a251299
42.42 LEI
Pe scurt
Marele Ștrumf e tare încântat: a creat o formulă pentru un nou îngrășământ, mult mai puternic și mai ștrumfit. Acum nu-i rămâne decât sa-l testeze, dar, vai, margareta pe care a hrănit-o cu el s-a transformat într-o plantă carnivoră care e cât pe ce să-l înfulece cu totul! Un lucru e clar: sticluța cu îngrășământ trebuie neapărat să ștrumfească din sat. Și cât mai repede! Când viața în satul ștrumfilor i se pare prea plictisitoare, un ștrumf se hotărăște să pornească într-o călătorie în jurul lumii. Își ia bocceluța și părăsește satul gândindu-se la toate aventurile ștrumfite care-l așteaptă, fără să ia în calcul și posibilele pericole.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 9786060866213
Traducător Mihaela Dobrescu
Număr de pagini 70
Formatul cărţii 22 x 29 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsȘtrumfii și pasărea-monstru
Rating-ul tău

Marele Ștrumf e tare încântat: a creat o formulă pentru un nou îngrășământ, mult mai puternic și mai ștrumfit. Acum nu-i rămâne decât sa-l testeze, dar, vai, margareta pe care a hrănit-o cu el s-a transformat într-o plantă carnivoră care e cât pe ce să-l înfulece cu totul! Un lucru e clar: sticluța cu îngrășământ trebuie neapărat să ștrumfească din sat. Și cât mai repede!

Când viața în satul ștrumfilor i se pare prea plictisitoare, un ștrumf se hotărăște să pornească într-o călătorie în jurul lumii. Își ia bocceluța și părăsește satul gândindu-se la toate aventurile ștrumfite care-l așteaptă, fără să ia în calcul și posibilele pericole.