Sub Cortina de Fier

în stoc
SKU
a225030
44.90 LEI
Pe scurt

ANDRADA COSTOIU este o scriitoare româno-americană care, în prezent, este Tobis Fellow la Universitatea Irvine, California. Rezultatele cercetărilor ei, care se concentrează pe probleme legate de drepturile omului, categorii sociale și identitate națională, au apărut în diverse publicații internaționale, cum ar fi Journal of Identity and Migration Studies, Cambridge Scholars Publishing. În plan literar este autoarea unui volum de poezii publicat în limba engleză și colaborează frecvent la diferite reviste literare (Spillwords Press, Visual Verse). Locuiește în California împreună cu familia sa.

Romanul Sub Cortina de Fier este o poveste ficționalizată despre viața unei familii din ultimii 3 ani ai dictaturii comuniste. Ion, un arhitect în vârstă de 45 de ani, împreună cu soția și cu fetița lor de 7 ani, duc o viață normală, cu bucurii și lipsuri, așa cum era viața de la sfârșitul anilor 1980 în România. Accidentul de la Cernobîl și alte câteva evenimente fac ca nemulțumirea și furia mocnindă din interiorul lui Ion să iasă la suprafață, iar el să se revolte împotriva regimului comunist.

De la Bucureștiul anilor 1980, până la Aiud și la Revoluția Română din 1989, această carte vă va purta imaginația într-un trecut apropiat, prins în blocul de granit al istoriei românilor.

Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 9786063805981
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 11 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSub Cortina de Fier
Rating-ul tău