Suflete necrutatoare

în stoc
SKU
a251443
65.00 LEI
Pe scurt
Vor spune ca suntem razboinice... sau monstri? Au trecut sase luni de cand Deka le-a eliberat pe zeite si a descoperit cine este ea cu adevarat. Regatul e sfasiat de razboaie. Oteranii spun ca jatu sunt tradatorii neamului, iar despre Deka se crede ca e un monstru. Dar adevarata batalie abia a inceput, iar Deka trebuie sa conduca operatiunile. Un simbol ciudat i se arata in templele de venerare si pe armuri. E ceva neobisnuit in legatura cu el; e suficient doar sa-l priveasca si Deka isi pierde cunostinta. Si mai rau, pare sa-i invinga puterile. Nu poate sa comande sau sa comunice cu noile urlatoare-ale-mortii. De fapt, nici macar nu le intelege cand vorbesc. Deka stie ca eliberarea zeitelor este doar ince!putul. Si ca acea forta intunecata ce pandeste e de nestavilit, iar ceva sinistru legat de acel simbol ameninta regatul - ceva neimblanzit pe care armata ei va trebui sa-l opreasca inainte ca omenirea sa se naruie. Insa puterile Dekai sunt din ce in ce mai mari... iar arma ei cea mai periculoasa ar putea fi chiar ea insasi.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-401-683-6
Traducător Anca Barbulescu
Număr de pagini 512
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuflete necrutatoare
Rating-ul tău
Vor spune ca suntem razboinice... sau monstri?
 
Au trecut sase luni de cand Deka le-a eliberat pe zeite si a descoperit cine este ea cu adevarat. Regatul e sfasiat de razboaie. Oteranii spun ca jatu sunt tradatorii neamului, iar despre Deka se crede ca e un monstru. Dar adevarata batalie abia a inceput, iar Deka trebuie sa conduca operatiunile. Un simbol ciudat i se arata in templele de venerare si pe armuri. E ceva neobisnuit in legatura cu el; e suficient doar sa-l priveasca si Deka isi pierde cunostinta. Si mai rau, pare sa-i invinga puterile. Nu poate sa comande sau sa comunice cu noile urlatoare-ale-mortii. De fapt, nici macar nu le intelege cand vorbesc. Deka stie ca eliberarea zeitelor este doar ince!putul. Si ca acea forta intunecata ce pandeste e de nestavilit, iar ceva sinistru legat de acel simbol ameninta regatul - ceva neimblanzit pe care armata ei va trebui sa-l opreasca inainte ca omenirea sa se naruie. Insa puterile Dekai sunt din ce in ce mai mari... iar arma ei cea mai periculoasa ar putea fi chiar ea insasi.
 
Namina Forna este autoarea romanului Sânge auriu, bestseller New York Times încă de la apariție și primul volum dintr-o amplă trilogie fantasy. Are un masterat în film și producție TV de la USC School of Cinematic Arts și o diplomă de licență de la Spelman College. Lucrează ca scenaristă în Los Angeles și adoră să spună povești despre conducătoare aprige.