Suma zilelor

Epuizat din stoc
SKU
FI000428/2
33,72 LEI
Pe scurt
Scriitoarea chiliana Isabel Allende este o povestitoare fabuloasa, ale carei carti, traduse in peste treizeci de limbi, se vând in milioane de exemplare si au devenit bestselleruri pe patru continente.

Suma zilelor reprezinta continuarea volumului Paula. Daca Paula este un cutremurator jurnal al unei mame care-si pierde fiica, Suma zilelor recompune, cu franchetea, umorul si pasiunea caracteristice scrierilor lui Isabel Allende, istoria recenta a familiei sale greu incercate.


In Suma zilelor, Isabel Allende-scriitoarea paraseste teritoriul fictiunii, pentru a depana un nou capitol al tulburatoarei sale istorii personale. Isabel Allende-mama rememoreaza pentru fiica ei, Paula, careia nu a incetat sa ii vorbeasca in clipele de ragaz, cei treisprezece ani scursi de la despartirea lor. California, locul unde scriitoarea crezuse ca si-a gasit echilibrul, dar unde asistase neputincioasa la agonia Paulei, diagnosticata cu porfirie, devine scena dificilului proces de reacomodare cu firescul. Inconjurata de acum de copii si nepoti, de prieteni dragi si mereu alaturi de sotul ei, Isabel Allende recompune imaginea unei familii deloc perfecte, dar cu atât mai umane, si a unei iubiri care a trecut prin nenumarate incercari, fara ca tragediile sa-i stinga flacara. Din suma zilelor consemnate aici, Allende desprinde un imn inchinat vietii si dragostei.

Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Seria de autor Isabel Allende
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-689-698-8
Traducător Cornelia Radulescu
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuma zilelor
Rating-ul tău