Suntem ce sunt amintirile noastre

Epuizat din stoc
SKU
C215760
29,90 LEI
Pe scurt

Marin Moraru face parte, indiscutabil, din galeria marilor actori care si-au pus amprenta asupra artei teatrale si cinematografice romanesti. Usurinta cu care a dat viata celor mai felurite personaje nu poate fi decat semnul talentului pur. Acum, cand Marin Moraru a acceptat sa se adreseze si altfel marelui public – nu doar de pe scena sau din fata camerelor de filmat -, avem in sfarsit ocazia de a patrunde in „laboratorul“ actorului, in culisele rolurilor care ne-au bucurat sufletul si privirea de-a lungul anilor.

Gandurile stranse intr-o viata, trairile pe care le-a incercat omul si actorul Marin Moraru de-a lungul timpului, detaliile pregstirii fiecărui rol in parte, caractere, personalitati, situatii de viata care conturează o epoca, toate se perinda cu o sinceritate dezarmanta in paginile acestei carti-măaturie.


Suntem ce sunt amintirile noastre creioneaza in mici fragmente de memorie, asemenea unor piese de puzzle, portretul unui om pentru care actoria a reprezentat un mod de a fi. Marin Moraru ne-a lasat libertatea si bucuria de a ordona singuri piesele acestui puzzle, reconstituind astfel prin lectura peste saptezeci de ani de existenta.


„N-am vrut niciodată sa joc ceva anume. Mi s-a dat, mi s-a propus si eu am acceptat sau nu. Nu am cerut niciodata nimic si nici nu mi-am dorit vreun rol anume. Cel mai important și mai pascut este sa tragi biletul din caciula, ca la examen. Iar eu sunt pregatit oricand, atat fizic, cat si psihic, sa trag orice bilet.“ - Marin Moraru

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 978-973-724-665-3
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuntem ce sunt amintirile noastre
Rating-ul tău