Suntem inevitabili

în stoc
SKU
a228709
49.99 LEI
Pe scurt

GAYLE FORMAN este una dintre cele mai iubite autoare de romane Young Adult din Statele Unite. Și-a început cariera în presă, colaborând cu publicații prestigioase precum The New York TimesElleThe NationTimeCosmopolitanGlamour sau Seventeen. Prima sa carte, You Canʼt Get There From Here: A Year on the Fringes of a Shrinking World (2005), este un travelogue bazat pe amintirile din timpul călătoriei în jurul lumii pe care a făcut-o în 2002 împreună cu soțul său. În 2007, inspirându-se dintr-unul din articolele sale din revista Seventeen, și-a publicat primul roman pentru adolescenți, Sisters in Sanity. Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se numără: If I Stay (2009; Dacă aș rămâne, 2014), câștigător al Indies Choice Book Award, care a fost tradus în peste patruzeci de limbi și a cărui ecranizare (având-o pe Chloë Grace Moretz în rolul principal) s-a bucurat de un imens succes; Where She Went (2011), Just One Day (2013); Just One Year (2013); Just One Night (2014), I Was Here (2016), I Have Lost My Way (2018). Cel mai recent roman al său, We Are Inevitable (2021; Nemira, 2021), a fost deosebit de apreciat atât de public, cât și de critici.

Pe vremuri, Aaron Stein credea că toate cărțile sunt de-a dreptul magice. Acum însă, deși își petrece mai tot timpul în librăria părinților, singura pe care suportă s-o răsfoiască este una despre dispariția dinozaurilor. Căci e copleșit de tristețe...

A rămas doar cu tatăl său, într-o librărie dărăpănată dintr-un orășel unde nimeni nu pare să mai citească. De aceea, când se ivește ocazia să vândă afacerea părinților, i se pare că toate problemele lui vor lua sfârșit.

Numai că Aaron nu se aștepta ca oamenii să se mobilizeze pentru a încerca să salveze librăria de la dispariție. Nu se aștepta să aibă atâția prieteni! Și cu atât mai puțin se aștepta ca în viața lui să apară Hannah, o tânără frumoasă și plină de curaj.

Oare va reuși Aaron, cu ajutorul tuturor, să se împace cu pierderile trecutului și să înțeleagă pe deplin cine este și cine vrea să devină?

„O adevărată declarație de iubire pentru librării și pentru importanța comunității. O poveste despre complexitatea durerii care a fost scrisă însă într-o notă nespus de optimistă...“
Heather Hebert

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Young Adult
ISBN 9786064312594
Traducător Cristina Nan
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuntem inevitabili
Rating-ul tău