Super-eroii basmului romanesc

Epuizat din stoc
SKU
a118795
Preț special 4.73 LEI Preț standard 6.30 LEI
Pe scurt

Cartea de fata aduce impreuna pe cei mai spectaculosi super-eroi ai basmului romanesc. Copiii pot sa ii recunoasca, sa ii compare, sa aleaga, sa se joace cu ei, sa ii coloreze, sa interactioneze.

Toti copiii sunt pasionati de super-eroi, se identifica in imaginea lor, vor sa zboare asemeni lor, sa salveze lumea ori macar o fata de imparat.


Superman, Batman, Hulk, Testoasele Ninja, ori Captain Planet, ca sa nu mai vorbim de supervedetele desenelor animate, Mickey,Pluto si – mai nou – Bucsa si ceata lui sunt cei mai buni prieteni ai copiilor, cei cu care se joaca si cu care viseaza.


Dar – asa cum spunea o reclama celebra – avem si noi eroii nostri aici, in Romania! Unii dintre ei se califica fara nici o dificultate la statutul de super-eroi. Salveaza fete de imparat, cuceresc imparatii, sunt isteti si viteji, inving zmei, balauri si monstri – unii chiar cu fata umana –, se transforma in pasari, albine, focuri izbavitoare, sunt cei ce aduc linistea in casele oamenilor, pe taramul acesta si, uneori, si pe celalalt.


Eroii basmelor romanesti, fie ele populare sau culte, Fat-Frumos, Praslea cel Voinic, Harap Alb, Greuceanu, Tugulea, chiar si Zmeul Zmeilor – cu care se razboiesc cei mai multi dintre ei –, intruchipeaza virtutile poporului roman la superlativ. O combinatie fara egal de istetime, curaj si aliante cu natura – si uneori cu dusmanii mai mici – ii ajuta sa depaseasca cele mai grele situatii si sa iasa invingatori. Si mai intotdeuna, super-eroii nostri termina povestea insurandu-se cu fata de imparat si primind ca dar de nunta o jumatate de imparatie, daca nu chiar una intreaga.


Cartea de fata aduce impreuna pe cei mai spectaculosi super-eroi ai basmului romanesc. Copiii pot sa ii recunoasca, sa ii compare, sa aleaga, sa se joace cu ei, sa ii coloreze, sa interactioneze. Deopotriva un format de invatare – de tip fisa personajului – si unul recreativ, cartea isi propune sa ii ajute deopotriva pe copii si pe parinti ori educatori sa redescopere lumea basmului romanesc si sa se emotioneze alaturi de super-eroii nostri, adesea pe nedrept uitati. Pentru ca, parafrazand o alta reclama deja intrata in folclor, super-eroii nostri sunt mai viteji decat ai lor!

Mai multe informații
EdituraIntegral
Colecție Basm XXI
Ediția cărții I
ISBN 978-973-8209-57-2
Număr de pagini 16
Formatul cărţii 20 x 27 cm
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuper-eroii basmului romanesc
Rating-ul tău