Super Pisicile Războinice (vol. 4): Viziunea lui Zbor de Fluture

în stoc
SKU
a258924
79.91 LEI
Pe scurt
Cea de-a patra carte de aventuri din seria SUPER PISICILE RĂZBOINICE dezvăluie incredibila poveste a lui Zbor de Fluture, prima pisică-vraci. Domnește pacea între cele cinci clanuri, dar și exasperarea în Clanul Vântului, întrucât fiica liderului se dovedește a fi o pisică nelalocul ei.Când tovarășii de clan ajung la capătul răbdării cu poznele sale, Zbor de Fluture pornește pe urmele unei viziuni, care o va duce înaintea străbunilor din Clanul Stelelor. Abia de aici începe adevărata călătorie, iar gingașa pisică albă are de înfruntat orgoliul liderilor, încăpățânarea camarazilor și propria neîncredere în sine pentru a duce la îndeplinire voia strămoșilor.
Mai multe informații
EdituraGalaxia Copiilor
ISBN 9786067961836
Număr de pagini 544
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSuper Pisicile Războinice (vol. 4): Viziunea lui Zbor de Fluture
Rating-ul tău

Cea de-a patra carte de aventuri din seria SUPER PISICILE RĂZBOINICE dezvăluie incredibila poveste a lui Zbor de Fluture, prima pisică-vraci.

Domnește pacea între cele cinci clanuri, dar și exasperarea în Clanul Vântului, întrucât fiica liderului se dovedește a fi o pisică nelalocul ei.Când tovarășii de clan ajung la capătul răbdării cu poznele sale, Zbor de Fluture pornește pe urmele unei viziuni, care o va duce înaintea străbunilor din Clanul Stelelor. Abia de aici începe adevărata călătorie, iar gingașa pisică albă are de înfruntat orgoliul liderilor, încăpățânarea camarazilor și propria neîncredere în sine pentru a duce la îndeplinire voia strămoșilor.

Va reuși Zbor de Fluture să împiedice bătălia dintre Iute ca Vântul și Cer Senin? Va deprinde puterea plantelor tămăduitoare? Și, mai ales, va desluși ea taina pisicilor care înving moartea și revin de opt ori la viață? A sosit vremea să răsară stelele.