Supersimplu. Fizica

în stoc
SKU
a251523
99.90 LEI
Pe scurt
Fie că ești un fizician priceput, fie că doar vrei să iei note bune la școală, Supersimplu FIZICĂ este instrumentul perfect. Este prezentat fiecare subiect central din fizică. Conceptele științifice sunt explicate vizual. Date-cheie pentru fiecare subiect, ca să te ajute la recapitulări pentru lucrări de control. Diagrame simple ilustrează procese fizice. Un ajutor fantastic pentru cursuri, teme pentru acasă și teste de cunoștințe, acest ghid cuprinzător te ajută la școală și face FIZICA limpede ca cristalul. Cu el înveți fizică într-o clipită.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-317-4
Traducător Elena Arhire
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 18.3 x 22.7 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSupersimplu. Fizica
Rating-ul tău

Fie că ești un fizician priceput, fie că doar vrei să iei note bune la școală, Supersimplu FIZICĂ este instrumentul perfect.

Este prezentat fiecare subiect central din fizică. Conceptele științifice sunt explicate vizual. Date-cheie pentru fiecare subiect, ca să te ajute la recapitulări pentru lucrări de control.
Diagrame simple ilustrează procese fizice. Un ajutor fantastic pentru cursuri, teme pentru acasă și teste de cunoștințe, acest ghid cuprinzător te ajută la școală și face FIZICA limpede ca cristalul. Cu el înveți fizică într-o clipită.