Supraviețuirea în condiții de criză și dezastre naturale sau provocate

în stoc
SKU
a255378
39.50 LEI
Pe scurt
Curent electric şi apâ potabilă, numeroase magazine şi asistenţă medicală: in lumea noastră civilizată, toate acestea sunt de la sine-inţelese. Abia cind nu mai avem la dispoziţie toţi aceşti colaci de salvare, in cursul unei catastrofe, fie că e vorba de o inundaţie, o avalanşă sau un black-out, devenim dureros de conştienţi de vulnerabilităţile noastre, insă adesea este prea tărziu! Cu căteva măsuri de precauţie, puteţi atenua consecinţele unor incidente neprevăzute: un radio cu baterii, alimente nepensabile şi suficientă apă potabilă în stidr. ar trebui să ţină de pregătirea standard a fiecăruia Lars Konarek, expert in supravieţuire, merge insă un pas mai departe: pe lăngâ măsurile evidente, deja numite, ne arată cum să ne pregătim împotriva unor mari catastrofe, la care chiar nu aţi vrea să vă gândiţi, dar de care nu se tem doar pesimiştii, şl pe bună dreptate, de exemplu un accident al unei centrale nucleare, o catastrofă naturală sau o bombă nudeară. Autorul prezintă o sinteză utilă a unul baga| de urgenţă, explică măsuri de prim ajutor, explică clar cum să construieşti o tabără, cum să-ţi pregăteşti apa şi cum să fad rost de provizii când nu mai ai altele la dispoziţie, sau cum să te orientezi in cazul unei catastrofe. De asemenea, se acordă atcntic şi psihologiei in situaţii de urgentă precum şl fenomenelor care ţin de dinamica grupului. Cartea se adresează profanilor interesaţi de autoprotecţie precum şi celor preocupaţi intensiv de chestiunea supravieţuirii in caz de catastrofe, refugiindu-se pe cont propriu in natură.
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
ISBN 9786066491563
Traducător Teodora Blaj, Alexandra Stănescu
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSupraviețuirea în condiții de criză și dezastre naturale sau provocate
Rating-ul tău
Curent electric şi apâ potabilă, numeroase magazine şi asistenţă medicală: in lumea noastră civilizată, toate acestea sunt de la sine-inţelese. Abia cind nu mai avem la dispoziţie toţi aceşti colaci de salvare, in cursul unei catastrofe, fie că e vorba de o inundaţie, o avalanşă sau un black-out, devenim dureros de conştienţi de vulnerabilităţile noastre, insă adesea este prea tărziu!

Cu căteva măsuri de precauţie, puteţi atenua consecinţele unor incidente neprevăzute: un radio cu baterii, alimente nepensabile şi suficientă apă potabilă în stidr. ar trebui să ţină de pregătirea standard a fiecăruia Lars Konarek, expert in supravieţuire, merge insă un pas mai departe: pe lăngâ măsurile evidente, deja numite, ne arată cum să ne pregătim împotriva unor mari catastrofe, la care chiar nu aţi vrea să vă gândiţi, dar de care nu se tem doar pesimiştii, şl pe bună dreptate, de exemplu un accident al unei centrale nucleare, o catastrofă naturală sau o bombă nudeară.

Autorul prezintă o sinteză utilă a unul baga| de urgenţă, explică măsuri de prim ajutor, explică clar cum să construieşti o tabără, cum să-ţi pregăteşti apa şi cum să fad rost de provizii când nu mai ai altele la dispoziţie, sau cum să te orientezi in cazul unei catastrofe. De asemenea, se acordă atcntic şi psihologiei in situaţii de urgentă precum şl fenomenelor care ţin de dinamica grupului.

Cartea se adresează profanilor interesaţi de autoprotecţie precum şi celor preocupaţi intensiv de chestiunea supravieţuirii in caz de catastrofe, refugiindu-se pe cont propriu in natură.