Surori

în stoc
SKU
a261232
48.48 LEI
Pe scurt
O poveste adevărată despre viața cu o soră mai mică Raina de-abia așteaptă să aibă o soră, dar, când se naște Amara, lucrurile nu sunt chiar roz. Amara e simpatică, dar și morocănoasă și irascibilă și preferă să se joace de una singură. Relația lor nu se îmbunătățește odată cu trecerea anilor. În plus, acum au și un frate mai mic și, parcă de ceva vreme încoace, părinții lor nu se mai înțeleg la fel de bine. Raina și Amara trebuie să găsească o cale să fie alături una de alta ⎯ doar sunt surori, nu?
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 978-630-321-072-8
Traducător Lavinia Vasile
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 15 X 21 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSurori
Rating-ul tău

O poveste adevărată despre viața cu o soră mai mică

Raina de-abia așteaptă să aibă o soră, dar, când se naște Amara, lucrurile nu sunt chiar roz. Amara e simpatică, dar și morocănoasă și irascibilă și preferă să se joace de una singură. Relația lor nu se îmbunătățește odată cu trecerea anilor. În plus, acum au și un frate mai mic și, parcă de ceva vreme încoace, părinții lor nu se mai înțeleg la fel de bine. Raina și Amara trebuie să găsească o cale să fie alături una de alta ⎯ doar sunt surori, nu?

Raina Telgemeier descrie cu umor și farmec relația cu sora ei mai mică în timp ce ne poartă într-o excursie cu mașina până în Colorado, la o reuniune de familie.