Swift si Brainy. Misiunea Egipt

în stoc
SKU
a258559
39.90 LEI
Pe scurt
Swift și Brainy au nevoie de tine! Misiunea lor în Egipt e plină de ghicitori, enigme, hieroglife și... pericole! Misiunea Egipt este o carte amuzantă, plină de provocări, sarcini și puzzle-uri pe care copiii le pot rezolva treptat. Este un instrument practic pentru antrenarea atenției.
Mai multe informații
EdituraLinghea
Colecție Aventuristetii
Ediția cărții I
ISBN 978-606-061-048-9
Număr de pagini 114
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSwift si Brainy. Misiunea Egipt
Rating-ul tău

Swift și Brainy au nevoie de tine! Misiunea lor în Egipt e plină de ghicitori, enigme, hieroglife și... pericole!

Misiunea Egipt este o carte amuzantă, plină de provocări, sarcini și puzzle-uri pe care copiii le pot rezolva treptat. Este un instrument practic pentru antrenarea atenției.

Pentru a citi această carte, va trebui să-ţi trezești bine creierul,deoarece este plină de ghicitori, iar unele dintre ele sunt foarte dificile!

Uneori, protagoniştii îţi vor da indicii, dar atunci când ei, la rândul lor, îţi cer ajutorul, va trebui să rezolvi tu enigma.

Pentru a putea face acest lucru, va trebui să te gândești bine, dar dacă nu-ţi vine nicio idee, poţi întreba alţi copii sau adulţii. Și dacă nici așa nu reușești, nu-ţi face griji! Ai soluţiile la sfârșitul cărţii. Dar încearcă să nu apelezi la ele ca să fie mai distractiv!