Swift si Brainy. Misiunea Viitor

în stoc
SKU
a258558
39.90 LEI
Pe scurt
Pentru a citi această carte, va trebui să fii foarte atent, pentru că este plină de încercări și probe pe care va trebui să le rezolvi ca să-i ajuţi pe protagoniști să-și încheie cu succes misiunea. Uneori, va trebui să fii foarte rapid și să te gândești bine înainte de a răspunde pentru că, în cazul unor probe, există o limită de timp. Dar nu-ţi face griji, pe parcursul cărţii vei descoperi diferite trucuri care te vor ajuta să-ţi concentrezi atenţia și să răspunzi la întrebări, gândindu-te înainte de a răspunde, fără a uita însă de limita de timp.
Mai multe informații
EdituraLinghea
Colecție Aventuristetii
Ediția cărții I
ISBN 978-606-061-049-6
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSwift si Brainy. Misiunea Viitor
Rating-ul tău

Pentru a citi această carte, va trebui să fii foarte atent, pentru că este plină de încercări și probe pe care va trebui să le rezolvi ca să-i ajuţi pe protagoniști să-și încheie cu succes misiunea.

Uneori, va trebui să fii foarte rapid și să te gândești bine înainte de a răspunde pentru că, în cazul unor probe, există o limită de timp. Dar nu-ţi face griji, pe parcursul cărţii vei descoperi diferite trucuri care te vor ajuta să-ţi concentrezi atenţia și să răspunzi la întrebări, gândindu-te înainte de a răspunde, fără a uita însă de limita de timp.