Tabara de instructie

în stoc
SKU
a222595
35.00 LEI

Cine suntem? De unde venim și încotro ne îndreptăm? Care este însuși scopul existenței noastre? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările fundamentale ale omenirii, încă din zorii civilizației!

   *

Între coperțile acestei cărți veți găsi o poveste. O poveste care nu dorește neapărat să dea răspunsuri categorice acestor întrebări, dar care cu siguranță vă va da, multora dintre voi, frâu liber imaginației!

 H.G.S.

 

 

„Tabăra de instrucție” este un captivant roman științifico-fantastic, cu o acțiune dinamică și complexă, desfășurată pe mai multe planuri distincte, care într-un final se integrează într-un același puzzle pentru a oferi imaginea unui Univers fascinant și tumultos. Amintind pe alocuri de intriga și unele personaje din celebrul „Star Wars”, acțiunea romanului „Tabăra de instrucție” are și ea ca element central un război stelar, a cărui miză supremă însă rezidă nu neapărat în binecunoscuta luptă dintre bine și rău ci, dincolo de aceasta, în menținerea echilibrului dintre cele două tendințe extreme care guvernează existența tuturor.

Romanul propus de H.G. Soreen are o desfășurare alertă, cu multe răsturnări de situație spectaculoase, care îl acaparează pe cititor într-un Univers fantastic, ținându-l cu sufletul la gură până în ultima clipă.

    Mihai-Bogdan MARIAN

Mai multe informații
EdituraNeverland
ISBN 9786069018279
Număr de pagini 244
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTabara de instructie
Rating-ul tău