Tabelul periodic al vinurilor

în stoc
SKU
a261085
49.90 LEI
Pe scurt
O nouă manieră de a aprecia vinul, amuzantă, concisă și atrăgătoare, pentru consumatorii care promit să devină pasionați și cunoscători. Vinuri albe pe coloanele din stânga, rosé în mijloc și roșii în dreapta și, pe orizontală, vinuri organizate pe arome. Dacă vă place un element din tabel, în vecinătatea lui veți descoperi și altele asemănătoare, care s-ar putea să vă cucerească.
Mai multe informații
EdituraBaroque Books & Arts
Colecție In vino veritas
ISBN 978-630-652-215-6
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTabelul periodic al vinurilor
Rating-ul tău

O nouă manieră de a aprecia vinul, amuzantă, concisă și atrăgătoare, pentru consumatorii care promit să devină pasionați și cunoscători. 

 Vinuri albe pe coloanele din stânga, rosé în mijloc și roșii în dreapta și, pe orizontală, vinuri organizate pe arome.  Dacă vă place un element din tabel, în vecinătatea lui veți descoperi și altele asemănătoare, care s-ar putea să vă cucerească.

Cele 127 de „elemente“ din tabel sunt amănunțit descrise, împreună cu mâncărurile cu care se mariază perfect.

 O imagine de ansamblu asupra stilurilor de vin și relațiilor dintre ele, un perfect instrument de referință.

Sarah Rowlands a studiat la renumita Leiths Scool of Food & Wine, din Londra. Găzduiește degustări, participă la târguri de vin, este judecător asociat la International Wine & Spirits Competition și este examinator pentru Wine & Spirit Education Trust.