Tandalici. Te joci si inveti

în stoc
SKU
a268468
25.00 LEI
Pe scurt
Participantii de la concursul de Porturi Nationale s-au ratacit, iar festivitatea urmeaza sa inceapa! Ajuta-i pe organizatori sa-i adune in perechi. Dar ai grija, la eveniment s-a strecurat si un intrus... Acest joc este o modalitate excelenta de a invata despre steagurile si porturile nationale ale diferitelor tari in timp ce te distrezi cu prietenii!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 6
Varsta +4 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTandalici. Te joci si inveti
Rating-ul tău

Participantii de la concursul de Porturi Nationale s-au ratacit, iar festivitatea urmeaza sa inceapa! Ajuta-i pe organizatori sa-i adune in perechi. Dar ai grija, la eveniment s-a strecurat si un intrus...

Acest joc este o modalitate excelenta de a invata despre steagurile si porturile nationale ale diferitelor tari in timp ce te distrezi cu prietenii!

Clasicele jocuri de carti ale copilariei vin acum intr-un format nou! Colectia Te joci si inveti! isi propune sa antreneze logica, perspicacitatea si intuitia copiilor, selectand unele dintre cele mai populare jocuri de carti si imbogatindu-le cu premise amuzante si ilustratii captivante, pentru a le face mai atragatoare pentru cei mici. Astfel, ei isi pot dezvolta abilitati esentiale in timp ce se distreaza ore in sir! Te joci si inveti!