Tărâmul făgăduinţei. Omega

în stoc
SKU
a227603
Preț special 26.25 LEI Preț standard 35.00 LEI
Pe scurt

Andreea Dobașu (n. 1981, Iași) este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iași, promoția 2004. Pasiunea pentru literatura science-fiction a determinat conceperea ,,Tărâmului făgăduinței”, ,,Omega” fiind primul volum al acestei trilogii. În curând, autoarea va prezenta publicului și cel de-al doilea volum, ,,Alpha”.

Imaginează-ţi că ai în faţă un paletar uriaş, deschis aşa, ca un evantai, şi are cel puţin un milion de nuanţe… una mai fascinantă decât cealaltă. Toate îţi sar în ochi. Nu ştii pe care să o apuci şi de care să te bucuri mai întâi.

Asta e viaţa. Un milion de culori şi nuanţe amestecate. Scopul tău este să te bucuri de fiecare în parte, pe rând, cu răbdare, să le savurezi pe îndelete şi, când simţi că le-ai terminat, să le iei de la capăt, din nou şi din nou, până la sfârșitul vieţii…

 

— Gândeşte-te la mine ca la un pictor, Robin! zâmbi el mulţumit. Am pictat cu materialul genetic uman un nou tablou, o nouă specie, iar Omega este pânza pe care îl voi aşterne… Se uită în ochii inginerului parcă încercând să îi trans¬mită şi lui dragostea pentru această formă de artă inventată de el. Pictura cu gene umane… până la obţinerea tabloului perfect, a operei ce nu avea să se strice niciodată, să nu se îmbolnăvească sau să se mânjească de alte culori decât cele permise de pictorul-creator.”

Mai multe informații
EdituraLebada Neagra
Colecție Red Spot
ISBN 9786069682777
Număr de pagini 294
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTărâmul făgăduinţei. Omega
Rating-ul tău