Tărâmul verii

în stoc
SKU
a217208
49.99 LEI
Pe scurt

Născut și crescut în Finlanda, HANNU RAJANIEMI trăiește acum în Scoția, la Edinburgh, unde este director fondator al unei firme de consultanță financiară, ThinkTank Maths. Deține titlul de doctor în fizică matematică al Universității din Edinburgh. Vorbind mai multe limbi de la o vârstă fragedă, Rajaniemi scrie science-fiction în limba engleză. A publicat seria JEAN LE FLAMBEUR – The Quantum Thief (Hoțul cuantic, Nemira, 2015), The Fractal Prince (Prințul fractal, Nemira, 2016) și The Causal Angel (Îngerul cauzalității, Nemira, 2017).

Moartea e doar începutul. Crima e irelevantă.

În 1938, moartea nu mai e capătul vieții. Dimpotrivă, este o continuare în altă dimensiune, pentru că oamenii au descoperit viața de apoi. Imperiul Britanic s-a extins până la Tărâmul Verii, o metropolă pentru cei recent decedați. Dar Britania nu e singura care vrea puterea în viața asta – și în următoarea. Spionii sovietici sunt și ei acolo, cu tehnologia potrivită pentru a construi un nou zeu.

Agenta Rachel White nimerește în miijlocul unui complot și trebuie să facă imposibilul: să prindă un om care e deja mort.


RECOMANDĂRI

„Se citește ca John le Carré, dacă acesta ar fi consumat LSD înainte să scrie Cârtița.“
NPR

„Conspirații și intrigi tipice romanelor cu spioni, dar cu un fundal extrem de ingenios.“
Chicago Tribune

„Incredibil de originală. O lume fascinantă. Ar trebui să le placă și cititorilor de fantasy și celor care se bucură de istorii alternative având ca fundal al Doilea Război Mondial.”
Booklist

„Hannu Rajaniemi, încoronat regele cyberpunk-ului și nanoficțiunii, scrie un science fiction menit să devină un clasic, despre o lume unde spiritualitatea a fost codificată și moartea cucerită.”
Wall Street Journal

„Pentru cei care vor un experiment de gândire combinat cu complexitățile unui Război Rece, aceasta este o poveste de spionaj cu o premiză intelectuală fantastică.” SFFWORLD

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064307071
Traducător Mihai Dan Pavelescu
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTărâmul verii
Rating-ul tău