Tarotul și arta divinației

în stoc
SKU
a266117
33.00 LEI
Pe scurt
Cu origini ce au fost urmarite pana in vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezinta in detaliile sale ciudate, tulburatoare si criptice in profunda lucrare Tarotul si arta divinatiei. L.W. de Laurence urmareste cu spirit critic si discernamant diverse interpretari ale acestei vechi practici intr-un tratat menit sa recupereze simbolurile si semnificatiile superioare ale Tarotului. Autorul degaja terenul acestei arte divinatorii de teoriile falsilor cartomanti si restabileste reperele simbolice ale Arcanelor majore si minore. Vei afla ce elemente anume trebuie sa apara in fiecare carte-oracol, ce semnificatii au aceste elemente si cum le poti interpreta - pentru tine sau pentru persoana careia ii faci citirea.
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066395694
Traducător Liliana Burghina
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTarotul și arta divinației
Rating-ul tău

Cu origini ce au fost urmarite pana in vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezinta in detaliile sale ciudate, tulburatoare si criptice in profunda lucrare Tarotul si arta divinatiei. L.W. de Laurence urmareste cu spirit critic si discernamant diverse interpretari ale acestei vechi practici intr-un tratat menit sa recupereze simbolurile si semnificatiile superioare ale Tarotului. Autorul degaja terenul acestei arte divinatorii de teoriile falsilor cartomanti si restabileste reperele simbolice ale Arcanelor majore si minore. Vei afla ce elemente anume trebuie sa apara in fiecare carte-oracol, ce semnificatii au aceste elemente si cum le poti interpreta - pentru tine sau pentru persoana careia ii faci citirea.

Avand in vedere semnificatia interioara a emblemelor Tarotului, acestea devin un fel de alfabet care este capabil de combinatii infinite si care are cu adevarat un sens pentru toate. In cel mai inalt plan, el ofera o "Cheie" a Misterelor, intr-o maniera care nu este arbitrara si care nu a fost descifrata. S-au spus multe povesti simbolice gresite in ceea ce o priveste si s-a conturat o istorie gresita prin fiecare lucrare publicata care s-a ocupat pana acum de acest subiect. Doi sau trei autori au dat de inteles ca, cel putin in ceea ce priveste semnificatiile, acest lucru este inevitabil, deoarece putini sunt aceia care le cunosc, iar acesti putini primesc cunoasterea prin transmitere sub juramant, deci nu-si pot trada cuvantul. 

L.W. de Laurence