Tatal rau

în stoc
SKU
a265694
48.48 LEI
Pe scurt
Considerat "urmasul lui Roald Dahl" de The Spectator, David Walliams ii va face pe fanii lui Jeff Kinney si Rachel Renee Russell sa rada in hohote Tatal lui Frank e pilot de curse de rable, unde masinile se ciocnesc tare de tot. E campion si este eroul lui Frank si al orasului: Gilbert cel Mare. Intr-o noapte sufera insa un accident ce-l transforma din erou intr-un zero. Asa incep necazurile lui Frank si Gilbert: raman fara nimic si ajung in ghearele unor gangsteri. Cu Gilbert la ananghie, numai Frank are puterea de a-i sari in ajutor.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Funny Green
ISBN 978-630-321-113-8
Traducător Ioana Vilcu
Număr de pagini 456
Formatul cărţii 15 x 20 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTatal rau
Rating-ul tău

Considerat "urmasul lui Roald Dahl" de The Spectator, David Walliams ii va face pe fanii lui Jeff Kinney si Rachel Renee Russell sa rada in hohote

Tatal lui Frank e pilot de curse de rable, unde masinile se ciocnesc tare de tot. E campion si este eroul lui Frank si al orasului: Gilbert cel Mare. Intr-o noapte sufera insa un accident ce-l transforma din erou intr-un zero. Asa incep necazurile lui Frank si Gilbert: raman fara nimic si ajung in ghearele unor gangsteri. Cu Gilbert la ananghie, numai Frank are puterea de a-i sari in ajutor.