Tatu și Patu în verva muncii

în stoc
SKU
a229325
39.00 LEI
Pe scurt

     Cu ajutorul acestui caiet, copilul nu doar că va afla mai multe informații despre natură și botanică, dar va învăța și să coloreze, deseneze și își va dezvolta abilități precum autonomia, capacitatea de concentrare, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină etc. Cartea face parte din colecția „Activitățile mele Montessori” și este recomandată copiilor de 4-8 ani.

     Din aceeași colecție mai fac parte: • Natură și botanică • Animale și insecte • Timpul

Cei doi frați iscusiți Tatu și Patu vor să deslușească unde merg oamenii cu atâta grabă în fiecare dimineață, arătând importanți. Se dă undeva înghețată pe gratis?  Misterul se cere a fi rezolvat!

Băieții ajung la Biroul Pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde la avizier zăresc diverse anunțuri. Unii caută personal de curățenie avizat, rezistent la spălare, alții mașiniști tari ca fierul și iuți ca oțelul, muzicieni tacticoși sau personal medical care nu e înțepat. Să le încercăm pe toate, exclamă băieții încântați!

Cărțile lui Aino Havukainen și Sami Toivonen au primit, printre altele, premiul Rudolf Koivu, premiul pentru literatură Kaarina Helakisa și premiul Finlandia Junior. Aventurile lui Tatu si Patu au fost traduse in 28 de limbi.

Vă mai puteți întâlni cu Tatu și Patu în volumul: Ingenioasele invenții ale lui Tatu și Patu

Mai multe informații
EdituraCasa
Colecție Top 10
Ediția cărții II
ISBN 9786069535714
Traducător Emil Iordache
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 23 x 29 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
Nou Default
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTatu și Patu în verva muncii
Rating-ul tău