Te plac asa cum esti

în stoc
SKU
a251412
39.90 LEI
Pe scurt
Doamna Melc ar vrea sa-si cumpere o casa noua deoarece cochilia ei i se pare uzata si decolorata. Isi doreste una deosebita, in culori vii, care sa-i puna silueta in evidenta. La magazinul cu cochilii de melci, probeaza multe case: un zgarie-nori, un iglu, o piramida, chiar si o casa de vacanta. Insa niciuna nu i se potriveste. Casa ei cea veche era comoda si nu o strangea pe nicaieri. Poate ca aceasta ramane totusi cea mai buna alegere? O carte despre indoieli, provocari si capricii: nimeni nu e perfect, fiecare om este unic, special, minunat, exact asa cum este.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-731-7
Traducător Marilena Iovu
Număr de pagini 36
Formatul cărţii 22 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTe plac asa cum esti
Rating-ul tău

Doamna Melc ar vrea sa-si cumpere o casa noua deoarece cochilia ei i se pare uzata si decolorata. Isi doreste una deosebita, in culori vii, care sa-i puna silueta in evidenta. La magazinul cu cochilii de melci, probeaza multe case: un zgarie-nori, un iglu, o piramida, chiar si o casa de vacanta. Insa niciuna nu i se potriveste. Casa ei cea veche era comoda si nu o strangea pe nicaieri. Poate ca aceasta ramane totusi cea mai buna alegere?

O carte despre indoieli, provocari si capricii: nimeni nu e perfect, fiecare om este unic, special, minunat, exact asa cum este.