Te voi ucide zâmbind

în stoc
SKU
a247456
45.00 LEI
Pe scurt
Romanul „Te voi ucide” zâmbind a fost desemnat de New York Times cel mai bun thriller din 2021 și a fost nominalizat la Premiul Edgar pentru cel mai bun roman al anului.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060067337
Traducător Mihaela Neacșu
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTe voi ucide zâmbind
Rating-ul tău

Romanul „Te voi ucide” zâmbind a fost desemnat de New York Times cel mai bun thriller din 2021 și a fost nominalizat la Premiul Edgar pentru cel mai bun roman al anului.

Un thriller compulsiv scris de o autoare tânără, o voce proaspătă, cu un stil complet neobișnuit, o ficțiune captivantă al cărei mister este dezvăluit abia în ultimele pagini. Șaizeci de zile pe parcursul cărora o serie de planuri diabolice sunt puse în mișcare. Nimic nu este ceea ce pare, iar acțiunea se desfășoară alert, evenimentele luând o întorsătură ciudată. Faptele unui criminal în serie din trecut își aruncă umbra peste prezentul care devine astfel mai întunecat. Narațiunea este străbătută de o poveste de dragoste întrezărită printre rânduri, un crâmpei de lumină a cărei discretă strălucire nu face altceva decât să complice și mai mult lucrurile.

„Am devorat această carte captivantă într-o zi de călătorie... Dorința mea de a ajunge mai repede la final s-a ciocnit de intenția de a savura fiecare cuvânt. Cine va fi ultimul psihopat rămas în viață?” New York Times Book Review

„Proaspăt, ritmic și diabolic de inteligent! Dacă îți place să urmărești crime adevărate și te întrebi cine sunt psihopații dintre noi, aceasta este cartea ideală pentru tine!” Lisa Gardner, autoare de bestselleruri New York Times