Teatru vol. 2 Teatru muzical

Epuizat din stoc
SKU
a159247
Preț special 30.68 LEI Preț standard 40.91 LEI
Pe scurt

Volumul cuprinde marile succese ale genului, spectacole care s-au jucat cu casa inchisa multe stagiuni la rand. Spre exemplu spectacolul „Pagubosii”; la teatrul Nottara s-a jucat 6 stagiuni, iar astazi, dupa 27 de ani de la premiera, se va relua la acelasi teatru in regia Dianei Lupescu cea care a interpretat magistral, la premiera, rolul Mangelica.


Sau ultimul rol al lui Ion Dichiseanu, ca angajat al teatrului Nottara, a fost in muzicalul „Misterele Londrei” in rolul Higgins, cu un succes fantastic.


Aveti ocazia ca citind libretele spectacolelor muzicale sa va apropiati de personajele care va sunt dragi.Volumul cuprinde marile succese ale genului, spectacole care s-au jucat cu casa inchisa multe stagiuni la rand. Spre exemplu spectacolul „Pagubosii”; la teatrul Nottara s-a jucat 6 stagiuni, iar astazi, dupa 27 de ani de la premiera, se va relua la acelasi teatru in regia Dianei Lupescu cea care a interpretat magistral, la premiera, rolul Mangelica.


Sau ultimul rol al lui Ion Dichiseanu, ca angajat al teatrului Nottara, a fost in muzicalul „Misterele Londrei” in rolul Higgins, cu un succes fantastic.


Aveti ocazia ca citind libretele spectacolelor muzicale sa va apropiati de personajele care va sunt dragi.


Mai multe informații
EdituraSoftplus
ISBN 978-973-95801-6-8
Număr de pagini 334
Formatul cărţii 14x20
Data apariției 2016
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeatru vol. 2 Teatru muzical
Rating-ul tău