Templul din nori

Epuizat din stoc
SKU
C175710
37.57 LEI
Pe scurt
Un roman de aventuri, un thriller spectaculos care porneşte de la o experienţă reală de viaţă: călătoria autorului în Tibet
Patrick Woodhead a petrecut opt ani explorând unele dintre cele mai îndepărtate locuri de pe planetă, de la jungla amazoniană până la întinderile reci ale Antarcticii, înainte de a începe să-şi scrie prima carte. Bazat pe o expediţie reală în Tibet, pe care Patrick a făcut-o în 2004, Templul din nori este un thriller şi un roman de aventuri deopotrivă, primul dintr-o serie inspirată de spectacolul tulburător al celor mai înalţi munţi din lume.


Pe culmile Himalayei se află o comoară preţioasă pentru care oamenii şi-au riscat viaţa, timp de zeci de ani, încercând să o protejeze de ochii celor neiniţiaţi. Mai ales de poliţia secretă chineză. Şi acolo ar fi rămas, ascunsă pentru totdeauna, dacă n-ar fi existat doi tineri alpinişti împătimiţi – pasiunea unuia dintre ei fiind atât de oarbă, încât este tentat mai degrabă să-şi abandoneze prietenul decât să se abată de la ţelul lui.

Luca Matthews este un tip charismatic, atrăgător şi foarte talentat, însă ambiţia lui implacabilă se dovedeşte a fi un neajuns fatal. Îl convinge pe Bill să meargă într-o zonă cu acces interzis din Tibet. Dar un accident îngrozitor îi obligă să se adăpostească în mânăstirea tibetană Geltang, un locaş secret care a supravieţuit invaziei barbare din timpul Revoluţiei Culturale Chineze.
Curând îşi dau seama însă că au nimerit într-o lume mult mai periculoasă decât s-ar fi aşteptat...
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-388-4
Traducător Bogdan Perdivară
Număr de pagini 424
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTemplul din nori
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!