Teo refuză să adoarmă

în stoc
SKU
a247303
Preț special 24.00 LEI Preț standard 30.00 LEI
Pe scurt
Cu ajutorul iepurașului TEO, copiii și părinții învață cât de importantă este respectarea unui mic ritual înainte de somn! Mulțumită răbdării și înțelegerii părinților săi, Teo adoarme liniștit.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069639658
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 18 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeo refuză să adoarmă
Rating-ul tău

Cărțile din seria Teo sunt un ajutor de nădejde pentru părinți și copii. Adulții învață să creeze un mic ritual înainte de culcare și, bineînțeles, să aibă așteptări realiste de la cei mici și multă răbdare, iar copiii adorm mai repede după ce urmează rutina de „noapte bună” descrisă într-un mod prietenos de familia de iepurași. 

Somnul... acel moment în care copilul tău trebuie să spună „Noapte bună!”. Sigur știi și tu cum apare chiar atunci dorința de a mai sta treaz câteva minute.

Într-o astfel de situație este și Teo, iepurașul din povestea noastră. El nu vrea ca ziua să se termine: face balonașe din pastă de dinți, citește o carte cu mama, primește un pupic de la tata...

Cartea aceasta te învaţă cum să găseşti cele mai bune soluţii și cum să ai așteptări realiste atunci când cel mic mai vrea să-i citeşti o poveste... şi încă una, şi încă una.