Teo și prietenul său de pluș

în stoc
SKU
a247302
30.00 LEI
Pe scurt
Pentru copii, micile probleme pot deveni adevărate tragedii, însă îl poți ajuta să le depășească mai ușor citindu-I povestiri terapeutice cu personaje simpatice și întâmplări simple.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069639702
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 18 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeo și prietenul său de pluș
Rating-ul tău

Știi momentul acela când tot universul se destramă din cauza faptului că ai rătăcit cea mai iubită jucărie a copilului tău? Ca părinți, ne confruntăm des cu această situație.

Jucăria preferată reprezintă, pentru cel mic, confortul emoțional fără de care nu se poate juca, pleca sau, mai ales, dormi. De aceea, pentru el, pierderea acesteia este o adevărată dramă, cu multe lacrimi și multă neliniște.

La fel simte și iepurașul Teo, personajul principal al acestei povești create special pentru astfel de momente. Cartea ne ajută să-i explicăm copilului, într-un limbaj adaptat vârstei, că prietenul său este bine și că se vor reîntâlni în curând. Povestea lui Teo transmite un mesaj important: orice problemă are o soluție dacă rămânem liniștiți și nu ne descurajăm. Iar, odată lecția învățată, aceasta îi va fi de folos celui mic și pe viitor atunci când se va confrunta cu alte situații dificile. Mulțumim, Teo!