Teodosie cel mic

în stoc
SKU
a255057
44.00 LEI
Pe scurt
Roman castigator al Premiului Uniunii Europene pentru Literatura.   Un regal de intamplari cu iz fantastic si multe aluzii la realitate, noi eroi autohtoni de basm, o poveste care-ti va frange inima.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție YoungArt
ISBN 978-606-967-441-3
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeodosie cel mic
Rating-ul tău
Roman castigator al Premiului Uniunii Europene pentru Literatura.
 
Un regal de intamplari cu iz fantastic si multe aluzii la realitate, noi eroi autohtoni de basm, o poveste care-ti va frange inima.
 
Razvan Radulescu, care, pe langa faptul ca scrie carti, este si un scenarist bine-cunoscut, creeaza in romanul sau o lume fabuloasa, cu personaje savuroase si dialoguri spumoase, toate numai bune de transpus intr-un film de actiune cu suspans.
 
Teodosie cel Mic, Pisicainele, Bufnita Kaliopi, Fantoma Otilia, Minotaurul Samoil si Somnul Protector sunt protagonistii unor intamplari cum nu te-ai gandi ca se pot petrece in Bucuresti sau in Filiasi, un orasel de prin Oltenia. Teodosie cel Mic este mostenitorul de drept al Bucurestiului, dar, pentru ca deocamdata e prea mic, are nevoie de tot ajutorul prietenilor sai ca sa  scoata capitala din ghearele celor care vor sa preia puterea.
 
Intrigile politice si uneltirile de tot felul sunt la ele acasa, iar aventurile se lasa cu multe victime de ambele tabere.