Teoria King Kong

Epuizat din stoc
SKU
C156545
24.09 LEI
Pe scurt
O autobiografie cu mesaj puternic, o provocare pentru a concepe feminitatea altfel decât prin raportare la clasica superioritate masculină.
Virginie Despentes atacă fără menajamente trei chestiuni care păreau fumate definitiv: violul, prostituţia şi pornografia. Actorul principal în toate aceste episoade - care ţin decisiv de sexualitate - este, evident, femeia.
Povestindu-şi viaţa, autoarea ilustrează un paradox, cel al femeii care nu s-a putut asuma decât că1când in picioare canoanele care i-au fost impuse, respectiv autoimpuse: senzualitatea, supunerea, inocenţa.
O carte ale cărei mărturisiri sunt fără doar şi poate şocante, atât prin conţinut, cât şi prin aplomb. O scriitoare care îşi trăieşte viaţa cu o libertate de sine halucinantă.

"Scriu din rândul nasoalelor, pentru nasoale, babe, camionagioaice, frigide. neregulate, neregulabile, isterice, handicapate, pentru toate cele excluse de la marele târg al tipelor faine. Şi încep aşa, pentru ca lucrurile să fie clare: nu-mi cer scuze pentru nimic, nu mă plâng de nimic. Nu m-aş da pe nicio alta, pentru că a fi Virginie Despentes e o chestie mai tare decât orice." (Virginie Despentes)
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Ediția cărții I
ISBN 978-973-88900-8-4
Traducător Marie-Jeanne Vasiloiu
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeoria King Kong
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!