Terapia cognitiv-comportamentala pe intelesul tuturor

în stoc
SKU
a248266
Preț special 44.99 LEI Preț standard 59.99 LEI
Pe scurt
Terapia cognitiv-comportamentală este o formă dovedit eficientă de psihoterapie care reprezintă adesea prima linie de tratament recomandată pentru gestionarea depresiei, a anxietății, a grijilor și a altor probleme comune. Terapia cognitiv-comportamentală pe înțelesul tuturor ne oferă o abordare simplificată pentru a învăța pașii de bază ai acestui tip de terapie și a-i aplica în viață.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Introspectiv
Ediția cărții I
ISBN 978-606-339-474-4
Traducător Roxana Melnicu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTerapia cognitiv-comportamentala pe intelesul tuturor
Rating-ul tău

Terapia cognitiv-comportamentală este o formă dovedit eficientă de psihoterapie care reprezintă adesea prima linie de tratament recomandată pentru gestionarea depresiei, a anxietății, a grijilor și a altor probleme comune. Terapia cognitiv-comportamentală pe înțelesul tuturor ne oferă o abordare simplificată pentru a învăța pașii de bază ai acestui tip de terapie și a-i aplica în viață.

Scrisă de psihologul licențiat și autorul de bestselleruri Seth Gillihan, Terapia cognitiv-comportamentală pe înțelesul tuturor înlocuiește paginile de manual și limbajul de specialitate cu strategii de terapie cognitiv-comportamentală rapide și extrem de accesibile, care pot fi folosite de fiecare dată când este nevoie de ele.

Pentru cei interesați de beneficiile dovedite ale TCC, Terapia cognitiv-comportamentală pe înțelesul tuturor este o resursă vitală care va promova dezvoltarea personală în timp ce vă ajută să depășiți provocările și să vă ameliorați starea de bine.