Terapia integrarii trecutului

Epuizat din stoc
SKU
a116427
32.37 LEI
Pe scurt

„Daca-ti doresti sa traiesti mai mult in prezent, calauza ta ar trebui sa fie Ingeborg Bosch. Cunostintele ei despre natura umana nu au fost egalate de vreo alta scoala de psihologie sau de o alta forma de terapie.“ (Preston Ford, master in administrarea afacerilor si in IT la Harvard University)

„O lectura obligatorie pentru oricine este pregatit sa-si lase in urma balastul emotional si sa evolueze ca persoana. Convingerea mea este ca va schimba in bine vietile multor oameni.“ (Barbara Fredrickson, profesor de psihologie, The University of North Carolina, Chapel Hill)


„Rareori apare cate o lucrare ce reuseste sa combine intr-o asemenea maniera un set de solutii pentru o mai buna constientizare si dezvoltare personala — punand accentul pe o atitudine plina de compasiune fata de sine si fata de altii, incurajand individul catre o forma profunda de explorare. Cartea de fata este un ghid excelent pentru atingerea unui prag superior in ceea ce priveste elevarea constiintei personale.“ (Rinaldo S. Brutoco, fost presedinte, Institute of Transpersonal Psychology si The Hoffman Institute)

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Biblioterapia
ISBN 978-606-588-705-3
Traducător Georgeta Huzum
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTerapia integrarii trecutului
Rating-ul tău