Teste de 10 minute - Clasa a II-a

în stoc
SKU
C172948
17.50 LEI
Pe scurt
Colectia Teste de 10 minute a fost creata pentru elevii claselor I-IV si reprezinta un ajutor pentru parinti, fiind o modalitate eficienta de evaluare a cunostintelor copiilor in doar 10 minute. Cu ajutorul „Testelor", elevii vor avea posibilitatea sa isi consolideze cunostintele prin parcurgerea subiectelor propuse pentru cele trei discipline din planul cadru de invatamant - limba si literatura romana, matematica si stiinte ale naturii iar pentru clasele a III-a si a IV-a si teste de limba engleza. Testele sunt astfel alcatuite incat sa poata fi rezolvate intr-un interval de timp de 8 - 14 minute, iar evaluarea se va face prin confruntarea raspunsurilor cu sectiunea de Rezolvari si estimarea punctajelor dupa baremul de notare aflat in subsolul fiecarei pagini.
Mai multe informații
EdituraGama
Ediția cărții I
ISBN 978-606-926-687-8
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeste de 10 minute - Clasa a II-a
Rating-ul tău

Colectia Teste de 10 minute a fost creata pentru elevii claselor I-IV si reprezinta un ajutor pentru parinti, fiind o modalitate eficienta de evaluare a cunostintelor copiilor in doar 10 minute.

Cu ajutorul „Testelor", elevii vor avea posibilitatea sa isi consolideze cunostintele prin parcurgerea subiectelor propuse pentru cele trei discipline din planul cadru de invatamant - limba si literatura romana, matematica si stiinte ale naturii iar pentru clasele a III-a si a IV-a si teste de limba engleza.
Testele sunt astfel alcatuite incat sa poata fi rezolvate intr-un interval de timp de 8 - 14 minute, iar evaluarea se va face prin confruntarea raspunsurilor cu sectiunea de Rezolvari si estimarea punctajelor dupa baremul de notare aflat in subsolul fiecarei pagini.